nieuw! polopos

 

in februari gingen we voor de eerste keer naar Polopos, dat beviel zo goed dat we wéér gaan. 

In de laatste weken van oktober, nog even voor de winter er tussenuit naar hopelijk een lekker herfstzonnetje in Polopos. 

 

De Nederlandse Thysa en Wijnand wonnen het TV programma "het Spaanse dorp"en wonen in Polopos waar ze een kunstenaarsverblijf en guesthouse Casa 3 hebben. In en rondom Polopos zijn geweldige fotolocaties. We logeren bij Casa 3 en Stayinn Shape. Thysa en Wijnand verzorgen ieder dag heerlijke maaltijden. Dagelijks organiseren we een photowalk met een thema opdracht. Je kunt daarin jouw eigen creativiteit helemaal gebruiken.  Bekijk de reisbeschrijving voor meer informatie. In het album kun je de foto's vinden die we met de fotoreis in februari gemaakt hebben en een vlog van Donna over de fotofun wandeling met de herder en zijn kudde. 

Omdat we begrijpen dat het in deze Corona tijd voor iedereen onzeker is, kun je deze reis tot 4 weken voor vertrek vrijblijvend boeken. Je betaald dus uiterlijk 4 weken voor vertrek. Mocht er een negatief reisadvies komen dan kun je tot 4 weken voor vertrek de fotoreis annuleren.

 

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 4 personen maximaal 8 personen. 

lees hier de reisbeschrijving

boek jouw Polopos avontuur

 

 

 

auvergne frankrijk

 

in het najaar, september en oktober van 2020 gaan we genieten van de Franse nazomer en de mooie herfstkleuren fotograferen in deze authentieke regio.

 

De Auvergne en met name de Cantal staat gelijk aan het pure Franse plattelandsleven. 

Het gebied tussen de rivier de Lot en de hoogste berg de Plomp du Cantal  zijn voor fotograaf Carina Meijer bekend terrein en zij neemt je mee door het mooie landschap van vulkanen, bossen en riviertjes. Ook de markt in Maurs en het prachtige stadje Conques staan op het programma. Hou je van weidse landschappen, dan is de Aubrac een must see! 

We logeren op het platteland in het dorpje Mourjou. Dit grote huis met weids uitzicht is door Julie en Mario uit Belgie in de afgelopen maanden vakkundig verbouwd tot een sfeervolle chambre d'hotes. We smullen van de lekkerste streekgerechten zoals de Aligot en Cantal kazen en we proosten op het leven met een mooie wijn, natuurlijk ook uit de Auvergne. 

Allez, ga je mee? 

 

 

  

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 3 en maximaal 7 personen. 

 

lees hier de reisbeschrijving

Naar het contactformulier 

joie de vivre limburg

 

even weg in eigen land, daar zijn we nu zó aan toe. Maar dan doen we het wel in stijl, met joie de vivre als motto laten we ons een paar dagen helemaal onderdompelen in de sfeer van het Franse platteland. In Limburg!

We maken iedere dag een photowalk in de directe omgeving. Het Limburgse landschap is heel fotogeniek met geweldige flora en fauna in de nationaal parken de Groote Peel en de Maasduinen

Deze fotoreis heeft geen vast programma,  we nemen je mee naar fotogenieke plekjes en daar heb je alle tijd om te fotograferen. Ik help je met tips en trics om je passie voor fotografie nog beter te ontwikkelen. De nadruk zal liggen op natuur, flora en fauna maar we laten ons ook verrassen door wat er op ons pad komt. Rondom onze locatie kunnen we mooie sfeerbeelden of portretten maken want de locatie waar we verblijven en grote tuin staan vol met brocante en alles ademt een authentieke Franse sfeer uit. Dus wie weet maak je straks een fotoalbum vol met sfeervolle Franse plaatjes gemaakt in ons eigen land. Natuurlijk pakken we onderweg een terrasje waar we genieten van koffie met Limburgse vlaai. Je hebt een eigen kamer met badkamer, dus deze reis is volledig Corona proof. Ook deze fotofunreis is een ladies only reis, mét gezelligheidsgarantie. 

Tip: Deze reis is ook leuk als vriendinnen uitstapje. 

 

Weekend augustus:   geen plaatsen beschikbaar.

Midweek augustus: 24-27 augustus  4 dagen

Boeken voor 15 juli ... vol is vol

Gaat door bij minimaal 3 deelnemers

vraag vrijblijvend de actuele beschikbaarheid, een uitgebreide reisbeschrijving en prijsopgave aan via een berichtje via het contactformulier.  

  

Naar het contactformulier