nieuw! polopos

nieuw! polopos

 

in februari 2020 gingen we voor de eerste keer naar Polopos, dat beviel zo goed dat we wéér gaan. 

De reiswereld is gelukkig weer aan het opkrabbelen na de Corona dip en als het even kan dan maken we weer een fotoreis naar Polopos in 2022.  

 

De Nederlandse Thysa en Wijnand wonnen het TV programma "het Spaanse dorp"en wonen in Polopos waar ze een kunstenaarsverblijf en guesthouse Casa 3 hebben. In en rondom Polopos zijn geweldige fotolocaties. We logeren bij Casa 3 en Stayinn Shape. Thysa en Wijnand verzorgen ieder dag heerlijke maaltijden. Dagelijks organiseren we een photowalk met een thema opdracht. Je kunt daarin jouw eigen creativiteit helemaal gebruiken.  Bekijk de reisbeschrijving voor meer informatie. In het album kun je de foto's vinden die we met de fotoreis in februari gemaakt hebben en een vlog van Donna over de fotofun wandeling met de herder en zijn kudde. 

Omdat we begrijpen dat het in deze tijd voor iedereen onzeker is of onze reis door kan gaan, geldt voor deze reis, boek nu, betaal tot 3 weken voor vertrek. Je mag de reis tot uiterlijk 3 weken voor vertrek dus kostenloos annuleren. Mocht er een negatief reisadvies komen en wij moeten daar door de reis annuleren dan krijg je uiteraard je betaalde reissom geheel van ons terug. 

 

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 4 personen maximaal 8 personen. 

lees hier de reisbeschrijving

boek jouw Polopos avontuur

 

 

 

auvergne frankrijk

auvergne frankrijk

 

in het voorjaar, september en oktober van 2022 gaan we genieten van de Franse seizoenen in de mooiste streek van Frankrijk, de Cantal is nog een echt authentieke regio.

 

De Auvergne en met name de Cantal staat gelijk aan het pure Franse plattelandsleven. 

Het gebied tussen de rivier de Lot en de hoogste berg de Plomp du Cantal  zijn voor fotograaf Carina Meijer bekend terrein en zij neemt je mee door het mooie landschap van vulkanen, bossen en riviertjes. Ook de markt in Maurs en het prachtige stadje Conques staan op het programma. Hou je van weidse landschappen, dan is de Aubrac een must see! 

We logeren op het platteland in het dorpje Mourjou. Dit grote huis met weids uitzicht is door Julie en Mario (bekend van TV - Ik Vertrek uit Vlaanderen)  in de afgelopen maanden vakkundig verbouwd tot een sfeervolle chambre d'hotes. De kamers hebben veel sfeer en privacy en een eigen badkamer. We smullen van de lekkerste streekgerechten zoals de Aligot en Cantal kazen en we proosten op het leven met een mooie wijn, natuurlijk ook uit de Auvergne. 

Allez, ga je mee? 

 

 

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 3 en maximaal 7 personen. 

 

lees hier de reisbeschrijving

Naar het contactformulier 

foto 3 daagse

foto 3 daagse

 

Een last minute fotoreis in Nederland in het Groesbeekse heuvelland in Gelderland. Vol optimisme hebben we een foto 3 daagse voor je samengesteld in eigen land, met leerzame workshops in een omgeving die voor iedereen wat te bieden heeft. 

De workshops zijn iedere dag in een ander natuurgebied, de Mookerheide, de Hatertse Vennen en het bos bij Berg en Dal/Groesbeek.  

Deze fotoreis heeft een divers en vrijblijvend programma met workshops en photowalks:

Macro fotografie, de bloemetjes en de bijtjes. Landschapsfotografie; de Groesbeekse heuvels, Straatfotografie in Nijmegen en Portretfotografie; een portretshoot op locatie waar je de kans krijgt om te werken met een ervaren fotomodel. Maar we laten ons ook verrassen door wat er op ons pad komt. Natuurlijk pakken we (zodra het weer kan) onderweg een terrasje waar we genieten van koffie met wat lekkers of we proeven een Groesbeeks wijntje. 

We werken samen met een kleinschalig hotel waar we vaak geweest zijn en met een chef kok, omdat we juist in deze tijd de kleine ondernemers in het toerisme en de horeca willen ondersteunen. Door het boeken van déze fotoreis draag ook jij hier een steentje aan bij. 

Ook deze fotofunreis is een ladies only reis, mét gezelligheidsgarantie, leerzaam, inspirerend en zonder al te veel technisch geneuzel.

Wil je de reisbeschrijving en data ontvangen? Vraag de info vrijblijvend aan via het contactformulier. Ook deze 3 daagse reis heeft  een annulerings- en betalingsregeling natuurlijk. 

 

Tip: Deze reis is ook leuk als vriendinnen- of moeder/dochter uitstapje. 

 

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 4 en maximaal 6 personen. 

 

Vraag vrijblijvend de uitgebreide reisbeschrijving met info over de workshops, de prijs en de annuleringsvoorwaarden aan via het contactformulier.  

  

Naar het contactformulier