nieuw! polopos

 

in februari 2020 gingen we voor de eerste keer naar Polopos, dat beviel zo goed dat we wéér gaan. 

In januari 2021 maken we weer een amandelbloesem reis naar Polopos.  

 

De Nederlandse Thysa en Wijnand wonnen het TV programma "het Spaanse dorp"en wonen in Polopos waar ze een kunstenaarsverblijf en guesthouse Casa 3 hebben. In en rondom Polopos zijn geweldige fotolocaties. We logeren bij Casa 3 en Stayinn Shape. Thysa en Wijnand verzorgen ieder dag heerlijke maaltijden. Dagelijks organiseren we een photowalk met een thema opdracht. Je kunt daarin jouw eigen creativiteit helemaal gebruiken.  Bekijk de reisbeschrijving voor meer informatie. In het album kun je de foto's vinden die we met de fotoreis in februari gemaakt hebben en een vlog van Donna over de fotofun wandeling met de herder en zijn kudde. 

Omdat we begrijpen dat het in deze tijd voor iedereen onzeker is of onze reis door kan gaan, geldt voor deze reis, boek nu, betaal in 2021. Je mag de reis tot uiterlijk 3 weken voor vertrek dus kostenloos annuleren. Mocht er een negatief reisadvies komen en wij moeten daar door de reis annuleren dan krijg je uiteraard je betaalde reissom geheel van ons terug. 

 

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 4 personen maximaal 8 personen. 

lees hier de reisbeschrijving

boek jouw Polopos avontuur

 

 

 

auvergne frankrijk

 

in het najaar, september en oktober van 2020 gaan we genieten van de Franse nazomer en de mooie herfstkleuren fotograferen in deze authentieke regio.

 

De Auvergne en met name de Cantal staat gelijk aan het pure Franse plattelandsleven. 

Het gebied tussen de rivier de Lot en de hoogste berg de Plomp du Cantal  zijn voor fotograaf Carina Meijer bekend terrein en zij neemt je mee door het mooie landschap van vulkanen, bossen en riviertjes. Ook de markt in Maurs en het prachtige stadje Conques staan op het programma. Hou je van weidse landschappen, dan is de Aubrac een must see! 

We logeren op het platteland in het dorpje Mourjou. Dit grote huis met weids uitzicht is door Julie en Mario uit Belgie in de afgelopen maanden vakkundig verbouwd tot een sfeervolle chambre d'hotes. We smullen van de lekkerste streekgerechten zoals de Aligot en Cantal kazen en we proosten op het leven met een mooie wijn, natuurlijk ook uit de Auvergne. 

Allez, ga je mee? 

 

 

  

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 3 en maximaal 7 personen. 

 

lees hier de reisbeschrijving

Naar het contactformulier 

joie de vivre limburg

 

even weg in eigen land, daar zijn we nu zó aan toe. Maar dan doen we het wel in stijl, met joie de vivre als motto laten we ons een paar dagen helemaal onderdompelen in de sfeer van het Franse platteland. In Limburg!

We maken iedere dag een photowalk in de directe omgeving. Het Limburgse landschap is heel fotogeniek met geweldige flora en fauna in de nationaal parken de Groote Peel en de Maasduinen

Deze fotoreis heeft een divers programma,  we nemen je mee naar fotogenieke plekjes en daar heb je alle tijd om te fotograferen. Je krijgt tips en trics om je passie voor fotografie nog beter te ontwikkelen. De nadruk zal liggen op natuur, flora en fauna maar we laten ons ook verrassen door wat er op ons pad komt. Rondom onze locatie kunnen we mooie sfeerbeelden of portretten maken want de locatie waar we verblijven en grote tuin staan vol met brocante en alles ademt een authentieke Franse sfeer uit. Dus wie weet maak je straks een fotoalbum vol met sfeervolle Franse plaatjes gemaakt in ons eigen land. Natuurlijk pakken we onderweg een terrasje waar we genieten van koffie met Limburgse vlaai. Je hebt een eigen kamer met badkamer, dus geen gedeelde kamer en daarom geschikt om Corona veilig te kunnen deelnemen aan een fotoreis. Ook deze fotofunreis is een ladies only reis, mét gezelligheidsgarantie. 

Tip: Deze reis is ook leuk als vriendinnen uitstapje. 

Wil je weten wanneer er plaats is voor deze reis, stuur dan even een berichtje via het contactformulier. 

Gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Voor oktober en november is er nog plaats, vraag vrijblijvend de actuele beschikbaarheid, een uitgebreide reisbeschrijving en prijsopgave aan via een berichtje via het contactformulier.  

  

Naar het contactformulier