boeken

jouw fotofunreis gaat hier beginnen!

Via dit formulier kun je de reis boeken, je krijgt direct een ontvangstbevestiging in je mailbox als je boekingsaanvraag goed is ontvangen.  

Klaar om te boeken: Vul je gegevens in zodat ik je de reisbeschrijving, prijsopgave en betalingsgegevens kan sturen.

De reis kost 995 euro per persoon* excl. vliegticket en onze transfer van luchthaven naar Polopos een vice versa

(lees de reisbeschrijving nog even goed door voor je boekt, hierin staat alles uitgelegd en je kosten vermeld, je ontvangt vooraf een prijsopgave)

* er geldt een toeslag op de reissom indien je een 2 persoonskamer voor 1 persoonsgebruik wilt boeken (beperkt beschikbaar)

* je boeking is pas definitief als je betaling bij ons is bijgeschreven en je onze definitieve bevestiging hebt ontvangen

* geen bevestigingsmail ontvangen na de boeking? Dubbelcheck dan even of alles met een rode ster goed is ingevuld. De beveiligingscode onderaan is verplicht en hoofdlettergevoelig.

* Niet direct een ontvangstbevestiging gekregen? Dan is je boeking niet verzonden. Je kunt FotoFunReizen via Facebook of instagram een DM sturen voor vragen. 

* we adviseren je om je vliegticket pas te boeken na ontvangst van onze betalingsbevestiging, denk ook even aan een reis en annuleringsverzekering. 

 
 
 
 
 
 
 
 
code
* verplicht veld