Welkom!

 

Met Foto Fun reizen beleef je de áller leukste fotografie reizen en workshops. Met gezelligheidsgarantie!
Zowel stedentripjes in Europa als natuur wandelingen in Nederland.

Reisleiding en workshops door Carina Meijer, ervaren fotograaf en reisleider.
Wil jij met mij mee op reis, veel fotograferen maar ook met een leuk groepje een gezellige tijd hebben?

Wil je mooie beelden maken maar hoeft het tijdens een fotografie reis wat jou betreft niet uren over de techniek en camera instellingen te gaan?  Hou je van lekker eten én wil je ook jouw instafeed vullen met mooie foto's? 

Ga mee op een foto fun roadtrip!

 

Tot gauw!

Carina

 

De fotoreis naar Polopos (bekend van TV) is nu te boeken! 

bekijk de foto fun reizen

 

 

het is even afwachten maar voor wie geduld heeft hebben we straks de mooiste fotoreizen klaar staan. 

Polopos Spanje en Auvergne Frankrijk 
 
Voor deze fotoreizen zijn 7 Reisvouchers per reis beschikbaar.
Bestel je nu al een voucher dan ben jij er in ieder geval zeker van dat er nog een plekje vrij is als we na de Corona Crisis weer kunnen reizen. Een reisvoucher is een tegoedbon/aanbetaling twv 250 euro voor de fotoreizen vanaf september (de exacte datum is nog niet bekend) met FotoFunReizen. 
 
Auvergne Frankrijk in september en oktober gaan we naar dit prachtige gebied. Deze reizen zijn te boeken vanaf juni 2020. 
 
In de tussentijd zitten we niet stil, achter de schermen werk ik nu thuis aan de nieuwe reis naar Frankrijk en ik kan jullie alvast verklappen dat er een leuke samenwerking aan zit te komen met een aanbieder van fotoreizen in de natuur. 
Verder heb ik ansichtkaarten met mijn foto's er op die je kunt bestellen om aan je geliefden te sturen, je kunt kiezen uit verschillende prints, laat me maar weten wat je wensen zijn. 
Wil je het iets groter aanpakken? Je kunt mijn foto's ook bestellen op de website van Werk aan de Muur
Bedankt dat jullie me ook in deze tijden weten te vinden, blijven volgen en genieten van de aankoop van een fotowerk dat met passie is gemaakt. 
Blijf gezond en hopelijk tot gauw!
Liefs Carina - FotoFunReizen 
 

Meer over deze reizen

wandelen en tips krijgen over fotografie

wil je meer uit je camera halen of eens anders leren kijken en geinspireerd worden door andere fotografen, doe dan eens mee met een photowalk. 

 
Je kunt kiezen in welk gebied:
Bemmelse Waard Wandeling 
Stadswandeling Nijmegen
Industriële locatie Nijmegen
 
Geschikt voor iedereen met een spiegelreflex/systeemcamera van ieder merk
Prijs vanaf 49 euro
Info aanvragen voor: een wandelworkshop
 
Lumixwalk
deze Lumixwalk is speciaal voor gebruikers van een Panasonic Lumix camera. Voor andere camera's kun je met de photowalk meedoen.
Regelmatig organiseer ik een Lumixwalk. Het is een wandeling in de stad of natuur waarbij we in manual stand gaan fotograferen en werken met de basiskennis over iso, diafragma en sluitertijden. ontdek de mogelijkheden van jouw Lumix camera met een ambassadeur van Panasonic.
 
 
 

Foto Fun Reizen is een initiatief van 

Carina Meijer - Fotograaf en Reisleider
Panasonic Lumix ambassadeur
 
Ik neem je graag mee in de wereld zoals ik die door mijn lens zie. Ik deel mijn reis ervaring en creatieve kijk op de wereld en mijn gevoel voor fotografie. Voor kleine groepen organiseer ik wandelworkshops / photowalks en fotoreizen waarbij de nadruk ligt op het beeldmaken, elkaar inspireren en overbrengen van jouw gevoel en verhaal in een foto. Het (leren) maken van boeiende beelden, voor jouw fotoalbum, aan de muur of instagramfeed en mijn tripjes zijn altijd mét gezelligheidsgarantie.